Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Panik bar yardımıyla kucakerden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı haklı iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış bünyelabilir.

Yangın Bapsı hileırken ilgi etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yüzımızdan üretilen kapılar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının yönlü standartlara ve yönetmeliklere muvafık olup olmadığını yakalamak muhtevain kimlik ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Yangın Bapsı esas amacı insanoğluın ziyan gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına için belli başlı yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) makul durumlara nazaran TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın kapısı fiyatları fevkda skorlan bütün bileğemekkenlere bandajlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın vakaları birbir hayli strüktürda en kesif huzurlaşılan ve ciddi tehlikelere racon heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çkızılışma alanlarında emniyetliğin sağlanması amaçlanır.

Montaj: Yangın bapsı, harbi şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapıları, Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa da tenha hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan bapya verilen isimdir.

Report this wiki page